aboutus

Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd.

Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd. Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd. Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd. Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd. Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken: Het Merk van CVS/PK Benelux/COPPER COMPRESSION/Life/van de Klantendrug Markt
Aantal werknemers: 150~300
Jaarlijkse omzet: 15000000-20000000
Opgericht Jaar: 1993
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Oogstspf is Textielco., Ltd een professionele fabrikant en een handelaar van sokken en functioneel breigoed, introduceerden wij geavanceerd computergestuurd manufacturenhandel breiende machines en ontwerpmateriaal.

China Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Gevestigd in 1993

China Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Wij kunnen de enige cilinder van 96N, van 120N, van 144N, van 168N, van 200N en van 84N, de dubbele cilinder van 144N & van 168N en andere specificaties van compressiesokken, katoenen sokken, de sokken van de bamboevezel, modale sokken, organische katoenen sokken, en wolsokken voor mensen, dames en babys, evenals legging voor volwassenen en kinderen produceren. Wij kunnen ongeveer 9.000.000 paren sokken per year.n veroorzaken. Wij hebben goede zakelijke relaties met klanten allebei van in binnen- en buitenland gevormd. Onze buitenlandse markten omvatten Japan, Korea, Canada, Groot-Brittannië, Italië, de V.S., Spanje en andere landen. Met rijke hoge de uitvoerervaring, - de kwaliteitsproducten, concurrerende prijzen, de meerderendienst en op tijd de levering, het zijn positief dat wij aan uw vereisten kunnen voldoen en uw verwachting overschrijden. Wij zijn zeker dat onze hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst zullen more and more klanten aantrekken. U bent welkom om ons altijd te contacteren.

China Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Ons verkoopbureau is gebaseerd in Peking. De verkoop en R&D-het team omvatten 30 mensen. Onze fabriek heeft 70+-personeel.

China Harvest Spf Textile(Beijing) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens